Коко Ейджънси Менажира Ивент Продукцията на Семинара Големият Взрив

През ноември 2018 г. екипът на Коко Ейджънси предостави своята експертна подкрепа за събитиен мениджмънт и планиране на първото издание на семинара Големият Взрив.

Големият взрив е семинар за личностно развитие, той се проведе на 24-25 ноември в един от най-престижните хотели в България – хотел Маринела София. Семинарът приветства национални и международни лектори от различни отрасли като маркетинг, финанси, бизнес, предприемачество, личностно развитие, мотивация и здраве. Повече от 700 души участваха в първото издание на този обещаващ семинар. 

В продължение на близо 2 месеца екипът на Коко Ейджънси работи в тясно сътрудничество с организаторите на събитието – Университетът за личностно развитие и предприемачество, предоставяйки своите експертни услуги в областта на планиране на събития, бюджетиране, ивент мениджмънт, логистика, хотелски настанявания, техничка поддръжка (локация за събитието, подсигуряване на техническо обезпечение, сцени, звук, светлина), управление на човешки ресурси, осигуряване на водещ за събитието. Още веднъж Коко Ейджънси демонстрира висока степен на професионализъм, заверена с готовността за Семинара Големият Взрив да продължи партньорството си с нашата компания и за следващото издание на събитието през 2019.  

Ако се нуждаете от повече информация за нашите професионални услуги в сферата на ивент мениджмънт – логистика на събития – човешки ресурси – маркетинг услуги – популяризация – развитие на марката, или консултации за събития, не се колебайте да се свържете с нас! Ще се радваме да чуем и да споделим нашия опит.