Изложбата „Ледена епоха“ гостува на Sun Plaza Mall – Букурещ

Коко Ейджънси осигури изложбата Ice Age на Sun Plaza Mall -Букурещ за период от 3 месеца (1/11/2016 до 31/01/2017).

Sun Plaza Mall е един от най-големите молове в столицата на Румъния, който предлага 138 търговски обектa и редица възможности за забавление, което го прави най-доброто място да прекарате време със семейството си. Молът предоставя зона за игри и забавление, детски кът, кино, ресторанти, а през топлите дни на годината гостите могат да се наслаждават на слънцето от откритата тераса с площ 3500 кв.метра.

В допълнение към осигуряването на изложбата Ice Age, Coco Agency също пое менажирането, логистиката и продукцията на проекта, като съдейтва за създаването на прекрасно изживяване за малките и големите посетители на търговския център.

Нашият каталог съдържа експозиции за деца и възрастни, които могат да бъдат представени в тъеговски центрове, музеи, по време корпоративни събития, промо събития и изложбени събития в различни локации на света. Всека една от нашите изложби привлича между 30,000 и 80,000 посетители месечно и създава голям маркетинг шум в града домакин – от Саудитска Арабия, Франция, Великобритания и Япония до Бразилия, Южна Африка и Австралия. За повече информация за изложбите, предлагани от нашата агенция, моля кликнете на следния линк: http://cocoagency.bg/agency/exhibitions/