Новата изложба “Игра на дракони” за първи път в Тел-Авив, Израел

Coco Agency  се гордее да представи най-новата изложба, наречена „Игра на дракони“, която бе премиерно бе изложена в Израел. На 1-и август тази година за пръв път в Тел-Авив откри врати интерактивната изложба на макети на дракони, наречена “Игра на дракони”. Изложбата бе проектирана и изградена от изпълнителния директор на Coco Agency – Дан Фироиу. Г-н Фироиу създаде 12 единствени по рода си сцени, пресъздаващи усещането да бъдеш в планината или близо до морето, на заснежено място или близо до огнедишащите дракони, както и в магическия подводен свят.

Изложбата се радва на огромен интерес в Израелската столица, като до момента е посетена от повече над 20 000 души.

Макетите пресъздават усещането за реалистичността на тези фантастични създания. Колекцията представя различни видове дракони от всички части на света – от жестоките и свирепи дракони от Скандинавските държави, през всеизвестният многоглав дракон от легендата за “Свети Георги – драконоубиеца” до магическите, мъдри и добри дракони от Далечния Изток. Допълнително, изложбата представя и богата информация за произхода на всеки един компонент, вярванията и историите, които са свързани с неговото съществуване, както и магическите им сили и способности.

За изграждането на изложбата екипът на Coco Agency вложи няколко месеца всеотдаен труд, като изключително се гордееем с крайния резултат. Радваме се, че ще можем да представим тази уникална изложба в целия свят, като следващите държави, които ще посети, са Саудитска Арабия, България, Кипър, Полша и Украйна. Снимки от изложбата, може да видите по-долу. При запитвания за наемане на цялата изложба или част от експонатите, не се колебайте да се свържете с нас!