Изложбата "Живи Динозаври" с турне в Полша

Нашата изложба „Живи динозаври“ може да бъде видяна в Краков, като част от турнето ни в Полша. Първият град от турнето беше Варшава, където над 30 000 посетители присъстваха на атрактивната експозиция от 24 аниматронни модела динозаври. Основен партньор на събитието бе Музеят на Земята към Полската академия на науките, който бе и домакин на изложението. Това е нашата най-известна експозиция, посетена от повече от 12 милиона фенове на динозаврите по целия свят. CoCo Agency отново се отличи с чудесно планирана маркетингова стратегия, включваща отразяване на изложбата от най-известните телевизионни канали и радиостанции в Полша. Освен чрез тези медии, достиганахме още много потенциални посетители чрез офлайн кампания в рамките на цялата полска столица. Вторият град от турнето е Краков, където изложбата отвори врати на 11-ти юни в известния спортен център Kärcher Hala Cracovia Centrum Sportu Niepełnosprawnych.

„Живи динозаври“е аниматронна изложба на 24 динозаври. Зрелищните модели се движат по естествен начин и издават звуци, отвеждащи посетителите в праисторически времена. Тази изложба, подходяща за семейства, предоставя възможността да се видят повече от двадесет динозаври в мащаб 1:1, включително тиранозавъра Рекс, видовете Диплодок и Трицератопс.

Насладете се на това уникално приключение в Краков до 11 август 2019! Изложбата е отворена за посетители всеки ден от 10 до 20 часа в Kärcher Hala Cracovia Centrum Sportu Niepełnosprawnych. Билетите могат да бъдат закупени на входа, както и онлайн в мрежата Goout тук.

Повече информация за изложението във Facebook събитие тук: https://www.facebook.com/events/2348083781953157/