Coco Agency осигури луксозен събитиен Entartainment за събитието на Philip Morris в Тирана, Албания

За пореден път Coco Agency доказа своя опит в предоставянето на първокласни развлечения в сферата на корпоративните събития. През април 2019 г. известната маркетингова агенция Landmark Albania се свърза с нас във връзка с подготовката на бутиково събитие, представящо новия продукт на Philip Morris – IQOS в Албания. Филип Морис е производител на известни марки цигари като Marlboro, Парламент, L&M, Muratti и др, като марката вече е на българския пазар от около две години.

Албанската агенцията Landmark търсеше впечатляващ и уникален начин да представи новия продукт на специално събитие в Тирана. Нашата агенция с удоволствие участва в събитието, организиарайки „Шоуто на изключителната летяща цигулка“, която привлече вниманието както на посетителите, така и на организаторите на събитието. Магическият резултат, който удиви цялата аудитория на събитието, може да видите на видеото по-долу.

Ако вашата компания или бранд планира събитие, което да съчетава уникално, магическо и първокласно забавление от световна класа, можете да се свържете с нашия чудесен екип по всяко време.