Coco Agency взима участие в „Джой Форум“ в Саудитска Арабия – най-големият форум в развлекателната индустрия

„Joy Forum“ е най-големият конгрес за събития в Кралство Саудитска Арабия. Тази година Управителния Директор на Coco Agency Дан Фироиу бе поканен да проведе лекция на тема „Как да стартираш и развиеш органично събитие“. Лекцията ще се проведе в неделя, на 13-ти октомври от 16ч. местно време.

Форумът е вълнуваща възможност за компанията, тъй като събира под един покрив топ интернационални притежатели на изложби, специализирани в създаването на невероятни събития с развлекателна цел, най-добрите компании, предлагащи иновативни технологии за събития и организатори на концерти и фестивали. Гостите на “Joy Forum” ще имат възможност да се запознаят и да чуят повече от 10 интернационални лектори, които ще представят своята гледна точка за развитието на развлекателната индустрия и ще споделят своя професионален опит. По време на форумът са организирани и две церемонии, на които ще бъдат отличени хора от развлекателната индустрия, които постоянно донасят забавления на света.

Форумът ще се проведе на 13-ти и 14-ти октомври в Риад, столицата на Саудитска Арабия. Coco Agency ще бъде представена от Управляващия директор Дан Фироиу и Управителя на агенцията – Цветелина Давидова. Освен това, ще изложим и експонати от най-новата ни и атрактивна изложба „Игра на дракони“. Всеки участник в конгреса ще може да получи каталог, който включва всички наши услуги. Не пропускайте да посетите нашия щанд!