Coco Agency подкрепи организацията на Коледното парти на световните лидери в корпоративното консултиране McKinsey & Company в Брюксел

Планирането на Коледно парти е нелека задача, свързана с много предизвикателства. Често тези Коледни партита се организират много семпло: наема се заведение, протичат скучните вътрешни номинации и се разменят подаръци. Така повечето служители приемат като задължение да посетят ежегодното си фирмено Коледно парти, а не като прекрасната възможност да се забавляват и сближат с колегите си, и да отпразнуват всички постигнати успехи и резултати през изминалата година.

Добре организираното корпоративно Коледно парти спомага да се повиши ангажираността и мотивацията на хората, които са част от вашия екип и несъмнено оставя приятни спомени и емоции. Отчитайки тази важна подробност, нашите партньори от McKinsey & Company – глобална консултантска фирма за мениджмънт, която обслужва широка гама от частни, публични и социални институции, с почти стогодишен опит и изключително подготвен екип, се довери на нашият професионализъм за менажирането на Коледното им парти.

Корпоративното Коледно парти на McKinsey & Company се състоя в Брюксел на 20.12.2018 под тематиката на сериала “В обувките на Сатаната (Breaking Bad)”. Екипът на Коко Ейджънси подсигури и менажира участието на изключително атрактивните Vengaboys, които за пореден път доказаха, че всяко тяхно участие е като нон-стоп фестивал на забавление.

В резултат на добре свършената работа, гордо споделяме референцията на Фредерик Ван Хеке от McKinsey & Company:

„В крайна сметка, това беше страхотно парти! 🙂

Групата беше страхотна, всичко отговаряше на нашите очаквания. Те изпълниха старта на партито с енергията, на която се надявахме. Беше невероятна изненада за всички!

Много съм доволен от вашата помощ и знам, че всичко беше в последната минута и доста хаотично, заслугата за което беше наша…Но вие се представихте безупречно в стил „не се притеснявай, за всичко сме се погрижили“. Съдействието  на място беше перфектно и доста полезно!“ 

 Фредерик Ван Хеке
McKinsey & Company

 

Ако и вие се нуждаете от УАУ ефект, който да бъде „черешката на тортата“ за вашето частно или фирмено събитие, концерт или фестивал, или за промоцирането на вашата компания и нов бранд, не се колебайте да се свържете с нас!