6-ти Рожден Ден за Коко Ейджънси! - Равносметката

Коко Ейджънси стана на 6 години! Бързо, неусетно, но пък забележително! На 9 февруари 2019 г., в един от най-актуалните клубове в София, Сити Стейдж, отпразнувахме своя шести рожден ден, като в компанията на близки приятели и бизнес партньори чествахме не просто нашата годишнина, а нещо много повече.

За тези 6 години реализирахме множество проекти:

Създадохме най-запомнящия се бранд в събитийния и парти сектор – „Обичам 90-те“ се превърна в най-голямото комерсиално денс събитие на закрито в България от 2012 година насам, събрало на едно място световни имена като 2Unlimited, E-Type, C Block, Nana, ICE MC, Jenny от Ace of Base, East17, Dr. Alban, Captain Jack, Masterboy и много други. С над 6 000 посетители на всяко издание, „Обичам 90-те“ бе отразено от най-значимите национални медии в страната и подкрепено от най-слушаното радио в България – Радио Енерджи. През 2013 г. „Обичам 90-те“ спечели и Първа награда на публиката за най-добро събитие на годината по време на Eventex Awards 2013.

През 2014 г. за първи път пренесохме магията на „Фестивал на цветовете“ на територията на България! Събитието се превърна в традиция и у нас, като зарадва феновете в София, Пловдив, Варна и Бургас. През годините десетки чуждестранни и редица български артисти взеха участие във фестивала. Над 40 000 души са верните фенове на „Фестивал на цветовете“ в България, които с нетърпения очакват всяко следващо издание на събитието.

През изминалите 6 години Коко Ейджънси не само реализира различни образователни изложби на територията на България, но значително разшири периметъра и обхвата на работата си в страни като Украйна, Румъния, Саудитска Арабия, Русия, Бахрейн.

Помогнахме на много наши клиенти и партньори да развият своите брандове, да промотират своите продукти и услуги, и да достигнат до по-широка аудитория.

Коко Ейджънси успешно менажира организирането, бюджетирането, логистиката, техническата поддръжка и провеждането на семинари, конференции, корпоративни партита, концерти и частни празненства за своите клиенти и партньори на местно и международно равнище.

И да! За 6 години се развихме и постигнахме много! Но познайте какво – това е само началото 🙂