1.800.000 посетители на изложбата „Земята на динозаврите“ организирана за принца на Саудитска Арабия

През април тази година, Коко Ейджънси обедини сили с Luxury Events и в сътрудничество с Главния орган по контрол и управление на развлеченията в Саудитска Арабия, представи образователно-развлекателната изложба „Земята на Динозаврите“.

Задачата на Коко Ейджънси бе да създаде цялостния проект за изложбата и да координира изграждането й от самото начало до самия край. За създаването на изложбата бяха необходими 120 тона пясък, 2000 квадратни метра естествена трева, 8000 тухли, с които беше изградена цялата пътека за обиколки около експонатите, монтирани бяха 400 осветителни тела. Що касае логистиката, за изграждането на проекта бяха необходими кранове, булдозери и мотокари. По отношение на човешки ресурс, бяха ангажирани 150 души, които ежедневно и почти денонощно работеха за завършването на проекта.

За 5 дни нашият екип, заедно с подкрепа от местните ни партньори, успя да изгради изложба с площ над 2000 квадратни метра. Дан Фироиу, изпълнителен директор на Коко Ейджънси, представи изложбата на Министъра на развитието на Саудитска Арабия и организира обиколки за всички служители на Главния орган по контрол и управление на развлеченията в Саудитска Арабия.

Поради огромния интерес и успех и големия брой посетители, изложбата на динозаврите бе удължена с още една седмица. В края на изложбата повече от 1.800.000 посетители се насладиха на това уникално преживяване. С този брой посетители Коко Ейджънси счупи личния си рекорд от 1.800.000 посетители за 2 седмици.

Ако вашата фирма, институция или музей се интересува от възможности за всякакъв вид изложби, не се колебайте да се свържете с нашата агенция по всяко време. С удоволствие ще Ви представим нашите съществуващи изложби или ще работим заедно за създаването на изложба от световна класа по ваша поръчка, с потенциал да привлечете стотици хиляди посетители. Може би заедно ще счупим нашия собствен рекорд 🙂