Коко Ейджънси Избрани за Тур Мениджър Компания на Европейското Турне на БОНД

Щастливи сме да съобщим, че Коко Ейджънси е официално избраната компания за тур мениджър на европейското турне на БОНД. През последните години Коко Ейджънси работи с изпълнители като Juno Reactor, Nana, 2 Unlimited, East 17 и много други. Коко Ейджънси ще подкрепи БОНД по време на турнето им, предоставяйки насоки към организаторите на концертите в сферата на управление на събитията, логистика, график на събитието, планиране и менажиране на турнето. След като покориха света, БОНД се подготвят за своето турне по повод 20 годишната си кариера. БОНД е име, което не се нуждае от допълнително представяне, тъй като още от самото раждане на групата през 2000 година, те привличат огромно внимание и предизвикват нечуван интерес със своите интерпретациите на класическа музика, примесена с поп и денс звучене.

4 талантливи момичета от Британско-Австрийския квартет могат да се похвалят с постижения като 56 платинени и 15 златни диска по целия свят, включително във Великобритания, САЩ, Австралия, Франция, Италия, Япония, Индонезия, Канада и много други. Европейското турне на мултиплатинения струнен квартет ще обхване редица страни и вече започна с два концерта в България. БОНД зарадва публиката в София с концерт на 26 март в Зала 1 на НДК. Ден по-късно, на 27 март, момичетата БОНД очароваха жителите на Пловдив.

Концертът в тазгодишната Европейска столица на културата се състоя в модерния комплекс С.И.Л.A. И двата концерта привлякоха хиляди почитатели  и бяха широко медийно отразени. БОНД обявиха две допълнителни дати за България през лятото – в морските градове Варна и Бургас.