Изложбата Човешкото тяло в София

През пролетта на 2018 Коко Ейджънси и България Мол представиха заедно една от най- посещаваните изложби в света – Човешкото тяло – науката в нас. 

Популярната образователна изложба, включва повече от 200 реални експоната на части от човешкото тяло, както и 12 цялостно запазени човешки тела, обработени по метода „пластинация“. За пръв път в световен мащаб изложбата също представи и 66 образователни светлинни панела, които предоставиха подробни схеми и информация за точната структура на органите и частите от тялото, които не могат да бъдат наблюдавани с просто око.

Всички посетители на изложбата имаха възможността да се възползват от безплатните обиколки с екскурзовод, които предостави любопитни факти за човешкото тяло, историята на медицината и начините за по-здравословен живот. Повече от 80 училища и 3000 ученици посетиха изложбата Човешкото тяло– науката в нас, някои от които пътуваха повече от 130 км. Изложбата генерира значителна маркетингова стойност за България Мол.

7 национални и регионални телевизии, както и редица радиостанции отразиха новините относно изложбата, обхванати бяха и 90 печатни и онлайн статии. В края на изложбата България Мол отчете повече от 20 000 допълнителни посетители месечно.